Föreställningar & Biljetter

Biljetterna säljs via biljettjänsten KIDE.APP. Observera att du måste vara registrerad innan du kan boka biljetter, men det går mycket smidigt att skapa ett konto antingen i webbläsaren eller på mobilen. Efter köpet sparas din biljett digitalt i appen.

Vi fixar gladeligen platsreservationer till föreställningarna åt grupper med minst 6 pers. Tag kontakt via direktionen@spexet.fi efter biljettköpet för att be om platsreservationen.

Göteborgföreställningen har skilda försäljningsarrangemang. Scrolla ner till slutet av den här sidan för att komma till biljettbeställningen för Göteborg.


AVBOKNINGAR

Blev du förhindrad att använda din biljett eller råkade du välja fel föreställning? Vid avbokning av föreställningsbiljetter och/eller nachspexplatser önskar vi att du alltid tar direkt kontakt med direktionen via direktionen(at)spexet.fi. Då kan vi smidigt fixa återbetalning åt dig och se till att den följande i kön får plats utan att allergilistor mm. blir felaktiga.

Avbokning med återbetalning är möjligt fram till 7 dagar innan ifrågavarande föreställning.


Premiären – 8.10 kl. 16:00

Premiären går av stapeln 8.10.2022 på Kulturhuset Martinus i Vanda! Det ordnas busskjuts mellan teatersalen och banketten på TF.

Vänligen observera att Martinus inte tillåter egna drycker i salen.

Biljetter 10 € / 20 € / 50 € SLUTSÅLD!

Rabattgrupper / Normalpris / Understöd

Nachspex 25 € / 35 € SLUTSÅLD!

Rabattgrupper / Normalpris


H:fors II – 21.10 kl. 17:30

Helsingforsregionens andra visning hålls i SYK:s enorma festsal i Haga! Den här kalasföreställningen kommer att vara riktigt strålande för gruppbeställning åt föreningar. Nachspex utlovas efteråt i Otnäs på TF!

Biljetter 10 € / 20 € / 50 €

Rabattgrupper / Normalpris / Understöd

Nachspex 25 € / 35 €

Rabattgrupper / Normalpris


Åbo – 28.10 KL. 19:00

Hallåja Åbo! Det är dags att damma av festkläderna: spexet kommer till Kåren – fredagsfest står på menyn! Dra med gänget på föreställningen och häng sen med på eftersläppet i Åbo nattliv.

Vänligen observera att Kåren är en restaurang med utskänkningstillstånd. Egna drycker inte är tillåtna.

Biljetter 10 € / 20 € / 50 €

Rabattgrupper / Normalpris / Understöd


Vasa – 29.10 kl. 17:00

Dagen efter Åbo tar vi sikte mot Vasa!

OBSERVERA att vi har blivit tvungna att byta lokal, så till skillnad från tidigare meddelat hålls spexföreställningen på Sundom Ungdomsförening. Vi ordnar hela spexprogrammet med nachspex i samma lokal.

Biljetter 10 € / 20 € / 50 €

Rabattgrupper / Normalpris / Understöd

Nachspex 18 €

stockholm – 3.11 kl. 19:00

Stockholm kommer att få se spexet på Dieselverkstaden! Under Sverigeturnén besöker vi både Stockholm och Göteborg, och vi hoppas självklart på att få festa loss ordentligt där med er på andra sidan sjön!

Biljetter 110 kr / 215 kr

Rabattgrupper / Normalpris


Göteborg – 5.11 kl. 16:00

Gött att avsluta med Götteborg! Kom till RunAn för att se spexet och häng med på nachspexet efteråt. Detaljerad information fås i det skilda biljettbeställningsformuläret och via Jubileumsspexamiralitetet i Götheborg per amiralitetgbg@gmail.com.