Föreställningar & Biljetter

Alla föreställningar är fastslagna!

Vi har hela fyra föreställningar för dig i hemlandet att se fram emot: du kan ta del av spexet på premiären, på andra föreställningen i huvudstadsregionen, eller se oss under inlandsturnén i Åbo och Vasa!

Under Sverigeturnén besöker vi både Stockholm och Göteborg, och vi hoppas självklart på att få festa loss ordentligt där med er på andra sidan sjön!

Observera att du kan anmäla intresse för biljettsläpp och få info direkt per mejl via knappen nedanför


Premiären – 8.10.

Premiären går av stapeln 8.10.2022 på Kulturhuset Martinus i Vanda! Det ordnas busskjuts mellan teatersalen och banketten på TF.

Skulle du vara intresserad av en phislunch innan premiärföreställningen? Kryssa för Vorspex via biljettsläppets intresseanmälan så att vi kan kicka igång planeringen av en huisig spexdag för er alla!


H:fors II – 21.10.

Helsingforsregionens andra visning hålls i SYK:s enorma festsal i Haga! Den här kalasföreställningen kommer att vara riktigt strålande för gruppbeställning åt föreningar. Vi fixar gladeligen platsreservationer åt er. Nachspex utlovas efteråt i Otnäs på TF!


Åbo – 28.10

Hallåja Åbo! Det är dags att damma av festkläderna: spexet kommer till Kåren – fredagsfest står på menyn! Dra med gänget på föreställningen och häng sen med på eftersläppet.


Vasa – 29.10

Dagen efter Åbo (antagligen också bildligt) tar vi sikte mot Vasa! Då gäller det att hitta vägen till Palosaaren Järjestötalo, ett stenkast från Vasa uni, Novia och Korv Görans.


stockholm – 3.11

Stockholm kommer att få se spexet på Diselverkstaden! Övriga detaljer kring vår föreställning här utreds ännu.


Göteborg – 5.11

Gött att avsluta med Götteborg! Kom till RunAn för att se spexet och häng med på nachspexet efteråt – mer information kommer småningom.